De inschrijving is gesloten!

We hebben alvast een voorlopige agenda voor ons TOP-evenement op 19 september a.s. Deze staan op ondergenoemde pagina.  De definitieve volgt omstreeks de 12e, deelnemers krijgen deze bevestigd per email.

Indien u als bezoeker wilt komen dan bent van harte welkom, echter verzoeken wij u vriendelijk zich vooraf aan te melden. Hoe en waarom leest u op deze pagina. U ontvangt bovendien dan een gratis lot en dingt na de lunch mee naar enkele leuke prijzen welke beschikbaar zijn gesteld door onze sponsors.

Voor een ieder die komt en zich toch nog wil aanmelden voor de lunch, wordt dit mogelijk gemaakt tot en met 12 september.

De inschrijving is gesloten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.