Herplaatsers

Zo nu en dan wordt er voor een Tatrahond een nieuw huis gezocht. Wij zijn van mening dat iedere Tatra die herplaatst moet worden een gouden mand verdient.

U wilt uw Tatrahond herplaatsen?

Hoe naar en vervelend dit ook is, kan het gebeuren dat u door omstandigheden niet meer voldoende aandacht kunt geven aan uw Tatrahond of onvoldoende voor hem/haar kunt zorgen. Ook als blijkt dat u en uw hond geen goede match zijn, is het soms beter om een nieuw huis te zoeken.

Hier willen en kunnen wij u bij helpen door in de media (onze website, Facebook en de bestaande contacten), uw hond onder de aandacht te brengen. Om er voor te zorgen dat de hond wordt begrepen en eventuele nieuwe eigenaren vooraf voldoende kennis van de hond hebben, is het noodzakelijk ons aanmeldingsformulier in te vullen. Hier halen wij zoveel mogelijk informatie uit om een duidelijke en eerlijke samenvatting te maken die recht geeft aan de te herplaatsen hond.

Door op onderstaande button te klikken download u het aanmeldingsformulier als word-document. Dit document kunt u invullen en naar ons terugmailen. Vergeet deze dan niet op te slaan!

Aanmeldingsformulier herplaatser - Word.doc

U kunt binnenkort ook weer ons online-formulier invullen.

Zoekt u een herplaatser?

Soms wordt er eerst via de fokker een nieuw adres gezocht. Niet alle honden verschijnen direct op onze website of in de media. Neem contact met ons op om te informeren of er honden te herplaatsen zijn of dat u geïnformeerd wilt worden als er een hond te herplaatsen is. Dit kan door een email te sturen naar: gezondheidwelzijn@topnl.eu.