Database

De website www.owczarek-podhalanski.eu staat in het teken van een database van de Tatrahond. De database is een persoonlijk en geheel onafhankelijk initiatief van Wilma de Brabander. Alleen Tatrahonden waarvoor een stamboom is afgegeven en/of officieel geregistreerd staan, zijn opgenomen in de database.

Via de button ‘database’, komt u op een pagina waar u kunt zoeken op naam of een deel van een naam van een Tatrahond. U kunt op deze manier kijken of Uw eigen hond(en) vermeldt staat en of de gegevens kloppen. U kunt meerdere generaties opvragen en u kunt bijvoorbeeld proefstambomen maken. Op de website worden uitsluitend gegevens getoond die betrekking hebben op de afkomst of bloedlijnen van de honden. Gegevens over de fokker/eigenaar, gegevens die betrekking hebben over de gezondheid van de honden zijn niet openbaar en worden niet weergegeven.

Het is echter zonder hulp van derden bijna niet mogelijk om de database keer op keer uit te breiden en up-to-date te houden. Treft u data aan die onjuist is? Bent u in het bezit van stambomen, zowel oude als nieuwe en binnen- en buitenlandse, heeft u oude catalogi van hondententoonstellingen of clubmatches? Komt u op internet interessante links tegen met dergelijke gegevens? Geef ze door!

Ook informatie aangaande de gezondheid zijn zeer welkom, alsmede een datum en oorzaak van overlijden van een Tatrahond. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt indien deze ten goede komen van het ras en de fokkerij.

Stuur een berichtje naar info@owczarek-podhalanski.eu  indien u aanvullende gegevens heeft.

Bij voorbaat hartelijk dank daarvoor!

Database