We gaan er weer samen op uit!

Op 12 november a.s. gaan we wandelen in ‘het Leesten’.

Het Leesten is te vinden in Ugchelen, iets ten zuiden van Apeldoorn. Het natuurgebied van ruim 15 ha groot, is officieel een hondenlosloopgebied waarvan een groot deel omheind is.
Het is een gevarieerd bos met verschillende wandelpaden maar ook een gemarkeerde route, ‘de natte neuzenroute’ genaamd. Deze route, in beide richtingen te lopen, is ongeveer 3,2 km lang en is goed te volgen d.m.v. de groene bordjes met een witte hond er op. Deels loopt de route door het omheinde gedeelte en deels is niet omheind.
Honden mogen overal los lopen maar moet wel onder controle van zijn/haar begeleider zijn. Over het algemeen is het Leesten een goed bezocht hondenbos waardoor de kans op hondse ontmoetingen zeer groot is.

Het adres waar we op 12 november rond 11.30 uur verzamelen is:
Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen, nabij bospaviljoen ’t Leesten’.

Hier kunnen we ook na afloop nog gezamenlijk een drankje nuttigen aangeboden door TOPnl.
O.v.b. van de grootte van de groep zijn honden welkom mits ze geen overlast voor andere gasten veroorzaken. Bij droog weer nemen we desnoods even op het terras plaats. Indien je een maaltijd of nog iets anders wilt nuttigen, dan is dat voor eigen rekening.

Misschien overbodig om te vermelden dat zowel leden als niet-leden welkom zijn om met ons mee te wandelen. Ook als je (nog) geen Tatrahond hebt maar het bijvoorbeeld leuk vindt om kennis met het ras en met onze vereniging te maken.

Graag weten we vooraf wie er komen, zodat we iedereen eventueel kunnen informeren indien er iets aan de hand zou zijn en voor de afspraken van het restaurant. Opgave graag via het inschrijfformulier op de website. Wij sturen je naast het automatische gegenereerde mailtje nog een persoonlijke bevestiging. Hoor je niks van ons, neem dan even met ons contact op.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail ons gerust op evenementen@topnl.eu.

We hopen weer op een mooie opkomst en een gezellige wandeling!