Gaan jullie ook meer wandelen?

Op zondag 25 februari gaan we wandelen in het Noord Hollandse Broek op Langedijk.
Aldaar ligt het mooie recreatiegebied Geestmerambacht wat bestaat uit een grote plas, genaamd Zomerdel, in een parkachtig landschap met grasweides, bosschages en rietoevers. Er is een fijne wandelroute waar honden los mogen lopen. De totale route rond de plas is ongeveer 5 á 6 kilometer. Uiteraard zijn er wel wat (standaard) regels voor hond en mens, zoals het opruimen van hondenpoep, de hond onder appél en geen overlast veroorzaken.

We verzamelen rond 11.00 uur aan de zuidzijde van het gebied bij de parkeerplaats van horecagelegenheid Lovers & Hunters.
Adres: Nauertogt 28, 1721 PX Broek op Langedijk.

We vertrekken rond 11.15 uur voor de wandeling.
Na afloop van de wandeling kunnen we op het terras bij bovengenoemd restaurant nog even gezellig na zitten onder het genot van een (warm) drankje. Onze honden zijn welkom mits ze geen overlast voor andere gasten veroorzaken. Indien je een maaltijd wilt nuttigen in het restaurant,
dan is dat voor eigen rekening, ook in het restaurant zelf mag je hond mee.

Misschien overbodig om te vermelden dat zowel leden als niet-leden van de vereniging welkom zijn om met ons mee te wandelen en te kletsen. Ook als je (nog) geen Tatrahond hebt maar het bijvoorbeeld leuk vindt om kennis met het ras en met onze vereniging te maken.

Graag weten we vooraf wie er komen, zodat we iedereen eventueel kunnen informeren indien er iets aan de hand zou zijn en voor de afspraken van het restaurant. Dit is ook handig bij eventuele vertragingen tijdens de reis naar de wandeling.
Opgave kan via het onderstaand inschrijfformulier of via ons emailadres.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail ons gerust op evenementen@topnl.eu.

We hopen weer op een mooie opkomst en natuurlijk een gezellige wandeling!
Tot de 25e februari.