We mogen er weer samen op uit!

Op zondag 13 februari gaan we wandelen in Noordwijk.
Noordwijk heeft een prachtig breed strand maar ook de aangrenzende duinen zijn zeker de moeite waard. In een groot deel van de duinen en op het strand mogen de honden loslopen, mits onder appèl en wat de duinen betreft moeten zij op de paden blijven. Het Langevelderslag ligt centraal in dit gebied, zodat er voldoende mogelijkheden zijn.

We verzamelen tussen 11.00 en 11.30 uur op de parkeerplaats op de Langevelderweg. Bij aankomst zorgen wij voor koffie, thee e.d. en een kleine versnapering.
Voor de navigatie kan Langevelderslag 20 te Noordwijk aangehouden worden. De kosten voor het parkeren zijn het 1ste en 2de uur € 1,00 per uur, vanaf het 3de uur € 3,00 per uur of het dagtarief á € 5,00 per dag.
De route en de lengte van de wandeling bepalen we gezamenlijk. Het strand is niet heel goed toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Na afloop van de wandeling kunnen we op het terras bij Restaurant Vrijstaat Nederzandt nog even gezellig na zitten onder het genot van een (warm) drankje. Onze honden zijn welkom mits ze geen overlast voor andere gasten veroorzaken. Indien je een maaltijd wilt nuttigen in het restaurant, dan is dat voor eigen rekening, ook in het restaurant zelf mag je hond mee.
Wie weet zijn er enkele gelijkgezinden om daarna nog een rondje te wandelen?

Misschien overbodig om te vermelden maar zowel onze leden als mensen die geen lid zijn van TOPnl, zijn van harte welkom om met ons mee te lopen. Wil je kennis maken met de Tatrahond of ons? Kom gerust!

Graag weten we vooraf wie er komen, zodat we iedereen eventueel kunnen informeren indien er iets aan de hand zou zijn en voor de afspraken van het restaurant. Opgave kan via het inschrijfformulier hieronder.

We hopen weer op een mooie opkomst en een gezellige wandeling!