We gaan er weer samen op uit!

Op 12 februari a.s. gaan we wandelen in het Drents-Friese Wold.

We hebben gekozen voor de blauwe route, genaamd de ‘Bosberg wandeling’. De wandeling die wij gaan lopen is ± 5 km lang en start nabij het parkeerterrein gelegen aan de Bosberg, 8426 GJ Appelscha, Nederland.

We verzamelen rond 11.00 uur op de parkeerplaats.

De wandeling verloopt over zowel brede, overzichtelijke paden als smal en minder overzichtelijk. Tevens zijn er in de omgeving enkele fiets- en MTB-paden. Op een heel groot deel van de route mogen honden los en op een aantal plekken aan de lijn (zie borden langs route). Let op: ook waar de hond los mag, moet hij wel onder appèl.

Na afloop van de wandeling kunnen we nabij bovengenoemd adres nog even gezellig na zitten en praten, onder het genot van een (warm) drankje met een stukje taart, aangeboden door TOPnl. O.v.b. van de grootte van de groep zijn honden welkom mits ze geen overlast voor andere gasten veroorzaken. Bij droog weer nemen we desnoods even op het terras plaats. Indien je een maaltijd of nog iets anders wilt nuttigen, dan is dat voor eigen rekening.

Misschien overbodig om te vermelden dat zowel leden als niet-leden welkom zijn om met ons mee te wandelen. Ook als je (nog) geen Tatrahond hebt maar het bijvoorbeeld leuk vindt om kennis met het ras en met onze vereniging te maken.

Graag weten we vooraf wie er komen, zodat we iedereen eventueel kunnen informeren indien er iets aan de hand zou zijn en voor de afspraken van het restaurant. Opgave graag via het inschrijfformulier op de website. Wij sturen je naast het automatische gegenereerde mailtje nog een persoonlijke bevestiging. Hoor je niks van ons, neem dan even met ons contact op.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail ons gerust op evenementen@topnl.eu.

We hopen weer op een leuke opkomst en een gezellige wandeling!