Kom met ons wandelen op 14 november in het Kuinderbos!

Eindelijk kunnen we na ruim 1½ jaar weer eens een gezamenlijke wandeling organiseren! In tegenstelling tot eerdere berichten wandelen we niet over het Noordzeestrand maar hebben we deze keer gekozen voor het Kuinderbos in Luttelgeest. (Klik hier)

In het zuidoostelijke deel van het Kuinderbos mag je hond los lopen. Hier is ook een ‘natte neuzen’-route uitgezet. De route voert langs een groot speelveld met een klein zwemstrandje voor huisdieren. In de rest van het bos zijn honden aangelijnd welkom. Vanwege de lengte van de natte neuzenroute kunnen we er ook voor kiezen om ook deels door het gebied te lopen waar honden aangelijnd moeten. E.e.a. zullen we in overleg doen met de deelnemers.

Op zondag 14 november 2021 verzamelen we om 11.30 uur op de parkeerplaats aan de Schansweg (tussen huisnummers 4 en 9), 8315 RG, Luttelgeest
Vanaf A6 afrit 16 Bant Luttelgeest, bij rotonde Kuinderweg richting Kuinre, 1e weg links Schansweg.
Uiteraard zorgen we zoals gebruikelijk voor een kop koffie of thee met wat lekkers bij aankomst!
Vanaf de parkeerplaats volgen we de genoemde route voor een fijne wandeling.

Helaas is er geen horeca in de omgeving. Na de wandeling hebben we nog een kleine versnapering voor iedereen, alvorens we weer huiswaarts keren.
Gaarne wel van te voren aanmelden bij evenementen@topnl.eu of vul het formulier hieronder in. Dit kan tot en met vrijdag 12 november 2021.

Misschien overbodig om te vermelden maar zowel onze leden als mensen die geen lid zijn van TOPnl, zijn van harte welkom om met ons mee te lopen. Wil je kennis maken met de Tatrahond of ons? Kom gerust!