Dit jaar organiseren we op zondag 9 juni weer het Tatra-Lentefeest. Traditiegetrouw een leuke dag waar gezelligheid centraal staat.

Vanwege de fijne ervaring van vorig jaar, hebben wij wederom “de Rotsblokken” van Scouting de Geuzen aan de Diependalseweg 3, 6813 GE in Arnhem vastgelegd. Het gebouw is van alle gemakken voorzien en bij slecht weer kunnen we zelfs binnen zitten. We hopen uiteraard dat het weer goed genoeg is om lekker buiten te kunnen vertoeven. Het terrein is omheind en in de omgeving is het heel fijn wandelen op het mooie landgoed Mariëndaal waar de honden los mogen lopen.

De planning voor deze dag is ongeveer als volgt:

•  Om 10.30 uur worden jullie verwacht en opgewacht met koffie, thee met wat lekkers erbij.
• Rond 11.00 uur gaan we wandelen, voor wie dat wil. Er is een route van 3 km maar vanwege het gemêleerde gezelschap van ouderen en jongeren, seniorhonden en pups, is deze route vrij eenvoudig uit te breiden of in te korten. Desgewenst doen we voor de pups wat spellen op het terrein.
• Na de wandeling, of ondertussen, is er tijd voor een praatje, een spelletje en een kleine activiteit. Koffie, thee en andere versnaperingen zullen voor ieder klaar staan.
• Hannah Meijlink geeft weer een workshop. Deze keer krijgen we meer te weten over t-touch bij honden.
• Rond 15.00 uur zorgen we, zoals van ons gewend, met een gevarieerde maaltijd in buffetvorm dat er voldoende te eten is voor iedereen.
• Vanaf ± 16.30 uur zal (hopelijk met zijn allen) start gemaakt worden met de afwas en het opruimen en schoonmaak, zodat we rond 17.30 uur alles weer netjes kunnen overdragen aan de scouting.

Iedereen is verantwoordelijk voor het doen en laten van zijn of haar hond. Enige controle is daarom wel gewenst en hondenpoep dient door de eigenaar opgeruimd te worden.
Parkeren is niet mogelijk aan dit deel van de Diependalseweg. Hier geldt een inrijverbod.
Een parkeerplek zal gevonden moeten worden in de nabijgelegen woonwijk.

De maaltijd zal bestaan uit een warm en koud buffet. We vragen aan onze leden géén bijdrage om deze dag bij te wonen. Voor niet-leden bedragen de kosten € 7,50 per volwassene, kinderen tot 5 jaar eten en drinken gratis mee, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar is de bijdrage € 2,50 per kind.

Het Tatra-Lentefeest is een mooie gelegenheid om op een ongedwongen en gezellige wijze nader kennis te maken met de Tatrahond én TOPnl. We hopen, net als vorig jaar, op een hoge opkomst van jullie, onze leden maar gasten zijn ook van harte welkom! Als jullie introducees mee willen nemen, dan is dat ook toegestaan.
Om deze dag goed te kunnen voorbereiden en te laten slagen, is het essentieel om je vooraf op te geven. Opgave bij voorkeur via het aanmeldingsformulier hieronder of via email: evenementen@topnl.eu.
De uiterlijke datum van aanmelden is maandag 3 juni!

Doen en beleef een leuke dag!