Activiteitenkalender

TOPnl zet zich in om een positief totaalbeeld van de Tatrahond te creëren. Dit doen wij door op verschillende activiteiten aanwezig te zijn of deze zelf te organiseren, waaronder tentoonstellingen en wandelingen. Liefhebbers en/of geïnteresseerden zijn altijd welkom en wij zullen ons best doen om al uw vragen te beantwoorden. Iedereen is welkom, maar we willen graag vooraf weten met hoeveel mensen en honden we rekening moeten houden.
Geef je daarom even op via ons mailadres evenementen@topnl.eu, dan weten we dat je komt!

I.v.m. het Coronavirus zijn onderstaande activiteiten o.v.b. van de maatregelen die vanuit de Overheid en RIVM worden gesteld. Wij hopen zo spoedig mogelijk de data van andere evenementen bekent te maken maar zijn daarvoor in afwachting van de kynologische agenda van de Raad van Beheer.

Voorlopige agenda 2021

  • Zondag 19 september – 7e TOPnl-Kampioenschapsclubmatch te Didam
    (Indien de coronamaatregelen en de Raad van Beheer het organiseren van de Kampioenschapsclubmatch in de weg staan, dan zullen wij deze dag een andere, minder officiële invulling geven. Gedacht wordt aan een evenement zoals de Tatra-TOPdag 2020)

Zodra de coronamaatregelen het toestaan om bijvoorbeeld weer eens samen te wandelen, dan zullen wij een wandeling organiseren.
Onze leden ontvangen daarover een email en niet-leden kunnen onze website en Facebookpagina raadplegen voor info.