De vereniging
Zoals u op onze homepagina heeft kunnen lezen is TOPnl de afkorting van Tatrahondvereniging Owczarek Podhalanski Nederland. De vereniging is opgericht op 6 december 2012.
De allereerste Algemene Ledenvergadering werd gehouden op 17 februari 2013 en Agnes Buis, Dora de Jong, Piet Beentjes, Rob Kaag en Ilonka Verbrugge vormden het eerste bestuur. Op 21 augustus 2013 volgde de erkenning van de Raad van Beheer op Kynlogisch gebied in Nederland.
TOPnl organiseert jaarlijks een Kampioenschapsclubmatch, het Tatra-lentefeest met leuke activiteiten voor mens en hond, enkele wandelingen in alle windstreken van ons land. Daarnaast is er een Algemene Ledenvergadering en 2 keer per jaar is er een overleg inzake de gezondheid, welzijn en fokkerijzaken. Op deze wijze trachten we binding te hebben en houden met onze leden en hun honden. Als vereniging vinden we het belangrijk om open, eerlijk en transparant te zijn. Iets wat we ook van onze leden verwachten.
Ben je geen lid van TOPnl maar zou je graag eens bij een van onze activiteiten aanwezig willen zijn? Schroom niet en meld je aan. Onze ‘buitenactiviteiten’ zijn voor een ieder toegankelijk maar we willen graag vooraf weten wie er komen. De vergaderingen zijn alleen voor leden, aspirant- en gezinsleden.