Lid worden

Wilt u lid worden van onze vereniging?
Dat heeft zo zijn voordelen. Als lid van onze vereniging ontvang je altijd als eerste ons cluborgaan Tatra TOPnieuws, boordevol met nieuws en leuke of interessante artikelen en verslagen. Tatra TOPnieuws wordt verspreid in het Nederlands als PDF-bestand. Voor leden in het buitenland of zij die een andere taal prefereren, kunnen hem op verzoek als word-document ontvangen zodat deze digitaal vertaald kan worden met behulp van bijvoorbeeld Google translate.

Een niet onbelangrijk voordeel voor onze leden is dat u korting krijgt bij deelname aan onze evenementen. Als u interesse heeft om lid te worden van TOPnl, kunt u ons inschrijfformulier invullen en deze mailen naar ledenadministratie@topnl.eu. U kunt zich ook online aanmelden als lid met onderstaand formulier.

De lidmaatschapskosten bedragen jaarlijks voor één lid € 30.00 en bij twee of meer leden op hetzelfde adres € 20.00 p.p..
Het contributiejaar is gelijkgesteld aan het kalenderjaar. Nieuwe leden betalen contributie over de nog resterende maanden van het lopende jaar.

Ons rekeningr. :
t.n.v. Tatrahondvereniging Owczarek Podhalanski Nederland, te Alkmaar.
IBAN: NL24INGB0007572572
BIC: INGBNL2A

U kunt zich online aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Prefereert u een andere wijze, dan kunt u een word-document of een PDF-document downloaden.

Aanmeldingsformulier Word.doc Aanmeldingsformulier PDF